Never Perfect

Disclaimer


Hi! Just a place where my heart goes.

Entries About Link
Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: Mira Mirr
Others:   
Pavlova in the Making..
Hi !
I am super bored locked in this house then my sis ckp
Sis : along!!, jom buat pavlova.
Me : i dont know how nk buat cream die lahh..
Sis : alah kite gune yg instant tu je *buat muke terer dgn gaya picit wipping cream*
Me : okay,tp esok laa. Barang takde ni!

Then harini after beli barang and sesat dalam kedai bakery tu, jeng jeng, operasi bermula.

Sebab aku taktau mcm mane nk buat wipping cream, so try buat wipping cream dlu, okay laa semangat putar cream sampai jd, bile rase *smerk face* tawar!!! Angahh mcm manee niiiiii!! Bace resepi, ohh die dh salah wipping cream yg tak maniss tu. Ohh dem, try tambah gule, putarr lagi, thenn pffttt cair gile wipping cream tu :((((

Dgn selamba,
Sis : along beli yg instant tu jela, angah siapkan yg lain.
Me : sure ke ni?*dlm hati*

I go and buy that instant wipping cream yg mahal gilaa tu. Takpela, nk try try kan. Bile balik, angah dgn bangga tunjuk marinque die yg 'konon' nya dh jd. Okayy laa then again, wipping cream tu tk berapa manis.. Arghh gune jela! Suddently mata terpandang botol cuka.

Me : angah letak tk cuka ni?
Sis : what cuka? And suddently die frown.
Alonggg!!! Keluarkan balik yg dalam oven tuuu!! Angah tak letak lagiii!!!
Me : *letak semua benda, duduk atas kerusi*. Kau buat semua sendiri. Hahahaha

Angah dtg guling2 sambil gelak and beg utk try sekali lg. hahahaa. Aku ckp proceed jelaa dgn ape yg dh ada. Jd tak jd belakang cite k.

So later aku upload gambar pavlova yg taktau rupa mcm mane.hahaha.


Xoxo, Mira Mirr,
7 April 2014


Older Post | Newer Post
/blockquote>