Never Perfect

Disclaimer


Hi! Just a place where my heart goes.

Entries About Link
Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: Mira Mirr
Others:   
Ice Rink Sunway Pyramid

Hi !

Aktiviti hari ini sangat best sebab dapat pegi ice rink! yeay! rindu gila nak skate ala ala Kim Yuna tu *uhuk*
Selfie dulu sebelum start journey to Sunway!


lagipun our abg Yoi bawak future gf die la kot. hehe. Comel jugak Aida tu. kecik je orangnya, lagi kecik dari badak ku rasenya. so firstly memang ajar Yoi dengan Aida macam mana nak skate la, berapa kali jatuh I dont count it sbb biasa la, first time skate sape yg boleh slide mcm tu je unless dh pandai skate gune rollerblade tu. Aku dengan atyn la ajar dorang, then let the couple stand on their own.hehe. 

ala la sweet laa ni main ice rink together, aww~~



Lepas puas aku main pusing break pusing break, snapping time! tapi kena usha ice police tu dulu, kalau tak nanti dia marah, yela no camera allowed :P 





Penat ber skating, makan time! of course abg yoi belanja sbb dia ajak kami teman. Nak makan korean food tapi aku dengan atyn je makan, dorang taktau la kan so we just end up at Pizza Hut.while waiting for our santapan, kami selfie lg. ohh banyak sgt selfie harini. Nk masuk insta katanya. 



Habis makan, I think about Anep and beli die Famos Amos.  tapi sedih tak dapat nak bagi atas sebab sebab tertentu. luls, I makan sorang lahh benda ni :D



sekarang dah penat, so nak berhentabi menaip dulu. babai~

Mira Mirr,
10 April 2014.







Older Post | Newer Post
/blockquote>