Never Perfect

Disclaimer


Hi! Just a place where my heart goes.

Entries About Link
Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: Mira Mirr
Others:   
HOLIDAYS!
mood : holiday. taknak balik terengganu!

salam ..

hola! im in my holiday mood, so banyak masa diluangkan dengan TIDUR. yeahh, best tidur kat rumah ni. benda tu paling heaven mase cuti camni. so banyak tidur dan hehe, bak kata someone, JJ dgn MINES tu rumah kedua. Ohh, tak jejak JJ lg. tapi sudah merantau ke tempat lain. Esok baru pergi JJ. Hmm, so sad my abg nak balik Melaka. Tak boleh keluar malam mcm ni. ciss!balik la lusa tulat pupat ke.haiya. Ohh btw, cuti kali ni aku rasa macam eish, agak kurang seronok sbb ASSIGNMENT banyak! Ohh, please, tak boleh ke cuti tu cuti je. *geleng kepala* tapi kali ni nak tulis pasal ape yg aku buat masa cuti.

12/11/12 ISNIN


Keluar makan nasi arab dengan family without angah and abg mirul. 4 org je yang pegi. Yg lain busy, huh, kalah PM. but the main point is bukan sbb tacink dorang tak ikut tapi nak cakap pasal betapa banyaknya nasi arab tu.fuhh. Seriously, satu pinggan tu boleh makan dalam 3-4 org. Ayam dia bg sangat besar, aku rasa around suku ayam kot. Harga pun just nice RM15-17 satu pinggan.berbaloi ape.


Mama beli 3 pinggan sbb nak bawak balik satu bg kat PMs nak makan malam nanti. So 2 pinggan kiteorg makan which tak habis sbb banyak gile oii. Dan dan dan, aku makan sikit sebab nak cover ayu depan mamat sebelah meja. aww~ hensem gile lah mamat tu. Kulit seputih susu, janggut ade sikit, dan sangat semart dengan kot/sweater die. fuuhh, kalau mak ayah aku pandang pun sepuluh kali, ayah aku lg la, tak lepas tengok, apatah lagi AKU. kan? so makan pun sopan je. Sekali dengar die cakap dengan mak ayah die, Ya ALLAH , lembutnya.

Ayah kata
ni la ciriciri calon menantu ayah.

Mama kata
hensemnye dia, kalau bakal suami along mcm ni baguskan. amir, kene jadi mcm ni.hormat ibubapa , bla bla bla.

Aku dengan amir , pun , what? ingat anak ayah ni selembut sekacak bidadari bidadara ke? Tak ade can langsung.hehe.
Habis makan , JALAN time. mane lagi nak pergi , Alamanda je yg best. Ayah kata nak beli baju, mama nak cari kasut. Okay , in the end, beli kasut aku dan barang amir. Mama ayah tak beli apa apa.


13/11/12





Main event , BOLING. and guest what, aku menang! in group. Of cos la ayah menang keseluruhan , aku second. Hoyee, puas hati puas hati. Haha, berbaloi jugak luka di tangan sebab bola tu tajam.ouch, mase nak makan mmg pedih. Gambar scoreboard kat hp mama, belum transfer lagi. So yg ada gamba aku dan adik aku.



Habis boling , jalanjalan cari makan. tapi at last , makan KFC je sbb tempat lain dh penuh. Lepastu ayah ajak pergi beli pendrive sbb pendrive aku rosak. Terharu aku bila ayah sebenarnya nak beli kan aku printer baru sbb printer kat rumah sewa rosak. ayah pesan

Along, kalau demi pelajaran along, ayah tak kisah, janji anak ayah senang belajar. Printer ni ayah beli baru untuk along, nak?

Aku tolak, sbb aku taknak beban kan ayah, banyak benda yg ayah kena bayar lagilagi duit rumah. tapi ayah nak jugak belikan. masa tu , aku nak nangis je peluk ayah. Tapi kene cover , apek tu pandangpandang je dari tadi. Thank you ayah, along sayang ayah :')

14/11/2012

Malam tu pergi makan dengan abg mirul. makan kat DJU cafe. Niat nak tengok bola sekali. so pick the front seat, betulbetul depan TV.hehe. Sementara menunggu makanan, ape lagi , sesi fotografi bersama MM :D


si gemuk sy.

we are crazy, a bit :D

sexy tak?aww!haha

Amirul & Amira

Siblings~


Siblings~ ohh amir, di mana kau.haha

habis makan , cari aiskrim mcD! Yess aku tak makan sbb perut sakit lagi.dah 3 hari and tak surutsurut. taktau kenapa.Tapi takpe, enjoying myself here before balik Terengganu. ohh, how I hate to go back there. Taknak balik TERENGGANU! arghh TAKNAK! tak suka tak suka tak suka :( 




Older Post | Newer Post
/blockquote>