Never Perfect

Disclaimer


Hi! Just a place where my heart goes.

Entries About Link
Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: Mira Mirr
Others:   
home alone :(

Salam :)


Guys! Selamat Hari Raya. okay terlewat sikit sebab internet slow gile semalam. ohh okay, nak bagitau, IM ALL ALONE now! sorang kat rumah ni oii. balik laa wahai housemate tercenta!hahaha. Kedai makan semua tutup , yela sape yang nak bukak kedai makan time raya haji kan. Rugi lah mereka sebab semua org dapat daging fuu-reee. I got some, but! peralatan dan bahan nak masak takde and and and kaki yg sangat somel ini malas lahh nak melangkah ke HKS utk beli barang. yess, im a lazy girl. dari makan baik study sebab ade 4paper test straight bukak cuti dan dan dan REPORT yang tak pernah nak habis. ohh penatnye otak ku kali ni. dah bertahun rest, kali ni push harder untuk mendapat kejayan yang cemerlang serta diredhai.aminn. So my dear housemate , baik korang balik sebelum aku jadi kurus. nanti korang jeles kan tengok aku kurus, baik balik cepatcepat!haha. 



Si dia yang da berjanji nak teman aku, tapi balik juga akhirnyaa. Tehot! kau kena balik cepatcepatcepat!!HAHA



Older Post | Newer Post
/blockquote>